Rent och välstädat på företaget

Som företagare har du mycket att tänka på. För det första ska det finnas kunder och klienter. För det andra måste det finnas personal som har tid med dem. Utan den kombinationen kommer det aldrig att finnas någon tillväxt i företaget.

Visst kan du jobba själv som enmansföretag, men vad händer om du får mer klienter ön du hinner med? Ska du säga nej till mera vinst i företaget? Något du kanske inte vill anställa personal till, kan vara städning av företagets lokaler.

Det behöver du heller inte, då det finns både bemanningsföretag och städfirmor som erbjuder professionella tjänster inom kontorsstädning. Här är det bara att titta vad som erbjuds på nätet.

Som företagare vill du ha lika rent hemma

Något annat som händer alla företagare är att de jobbar flera timmar än heltid. Med anledning av det kan du också behöva anlita någon som städar hemma. Det bästa med det är att du får allt mycket billigare. Här är du privatperson och får göra RUT avdrag med 50 % på arbetskostnaden.

På så sätt kan du säga att livet blir roligare. Slår du sedan ut priset för båda städtjänsterna, blir det även ett lägre uppskattad pris på kontorsstädningen.

Comments are closed.