Ordning och reda på kontoret

Till en början så kanske det fungerar att ni städar själva på kontoret som nystartat företag. Ju mer ni utvecklas och förhoppningsvis växer så kommer detta med städning kunna bli ett problem. Man vill gärna ha ordning och reda på kontoret och inte behöva irritera sig på att den som skulle städat inte gjort sitt jobb.

Det finns fördelar att anlita städföretag för detta. Bedrivs företaget i området kring Uppsala så kan ni med fördel kontakta företaget NOX. De arbetar med bland annat kontorsstädning. Är det fråga om större företagslokaler så kan de även lösa den frågan. Det kan vara befriande att veta att de lokaler som företaget använder sig av regelbundet blir städade och att man inte behöver fokusera på detta.

Det är viktigt att man som företag få fokusera på sin kärnverksamhet och koncentrera sig på det som genererar inkomster till företaget. Det som ett städföretag gör förutom att städa så kan de se till att förbrukningsvaror som toalettpapper, pappershanddukar med mera inte är slut på toaletter. Ni kommer till kontoret och behöver inte fundera på hur det ser ut på toaletter, omklädningsrum och kontor.

Innan ni bestämmer er på ert företag hur ni vill ha det med städrutiner så kan det finans en fördel att kolla upp med personalen om hur de vill att det ska vara. Det kanske finns detaljer som de i ledningsgrupp eller chefer inte reflekterar över som en anställd gör. Det viktiga är att alla känner sig nöjda med de lösningar som man kommer fram till.

Comments are closed.