Katt och råtta-spel från katt och råtta-filmer

Det behöver inte alltid finnas en detektiv med i bilden för att det ska uppstå en vild jakt på en skurk. Den klassiska katt och råtta-leken finns med i nästan alla detektivfilmer och komma också fram i en del spel. För dig som gillar att jaga ned skurkar finns det flera trevliga alternativ som bygger på klassiska katt och råtta-filmer.

The Invisible Man

Det här är ett roligt slotspel som bygger på en film, som bygger på en bok! Den här sloten är ett enkelt spel där du kan vinna riktiga pengar och använda den osynliga mannen som wildsymbol för att plocka hem flera olika bonusar.

Spelet har härlig grafik med mörka gator där polisen försöker få fast den osynliga mannen som är inlindad i bandage och bär solglasögon och hatt. Polisen ser ut som en traditionell, brittisk polis med hög hjälm och höjd batong.

Sloten bygger på filmen med samma namn från 1933 där en kemist finner ett sätt att bli osynlig. Men han blir alltmer hänsynslös och galen från att vara osynlig och måste stoppas.

Blade Runner

I det här spelet är du en nybörjare som Blade Runner och måste leta efter och få fast ett gäng replikaner som befinner sig på jorden utan tillåtelse. Spelet följer science fictionfilmen Blade Runner men du är en annan huvudkaraktär som gör lite mer efterforskningar och ledtrådssökande än mannen i filmversionen. En intressant sak i spelet är att för varje nytt spel ändras vilka som är replikanerna som du ska jaga ned: kan kan till och med vara du själv!

Filmen har blivit en riktig kultklassiker sedan den släpptes 1982 och är en av de bästa filmerna som Ridley Scott regisserat. I huvudrollen ser vi en ung Harrison Ford som återkallats tillbaka in i tjänst som Blade Runner för att leta rätt på ett gäng replikaner som måste ”pensioneras”.