Fyll på med kontorsmaterial

Det företag som har en pappers- och kontorshandel som granne har det lätt med sitt kontorsmaterial. Men för det mesta ligger dessa butiker i stadskärnor, medan kundföretagen ligger i industriområden. Då gäller det att planera inköpen. Om någon på kontoret åker till pappershandeln och låter sig bli inspirerad genom att bara gå runt i butiken kommer vederbörande inte sällan tillbaka till kontoret och saknar något viktigt.

Handla från skrivbordet

Men varhelst i landet du har ditt kontor kan du i lugn och ro handla kontorstillbehören från din egen skrivbordsstol, bara du har en uppkopplad dator. På nätet hittar du allt du behöver, utan att behöva lämna skrivbordet. Om du därtill ”storhandlar” för mer än ett måttligt belopp får du fri frakt.

Handla tidigt, få varorna snabbt

Om du dessutom lägger din order på förmiddagen, så blir varorna skickade samma dag. Frakten sker med företagspaket. Skulle kontoret vara obemannat (enligt Murphys lag) just när postbilen kommer, så ingår även en andra utkörning. Så, nu vet också du detta. Ingen på kontoret behöver sedan kasta sig ut i trafiken, leta p-plats och stå i kö bara för att pappret i kopieringsmaskinen eller suddgummina tagit slut.

Här finns vad ni behöver!

Läs också om varifrån papper kommer.

Comments are closed.