Fönsterputs för bostadsrättsföreningen

För dig som bor i en bostadsrättsförening kan det vara mycket att ansvara över. I samband med det kan det vara skönt att lämna över en del av bestyret. Ett sätt att underlätta är att anlita företag med professionella fönsterputsare.

Det kan gälla alla möjliga fönsteruppdrag. Vanliga fönster som behöver fräschas upp såväl som höga fönster och stora fasadglas. Du hittar mer information online.

Förmånliga rabatter för föreningen

Behövs det återkommande fönsterputs i föreningen kan det vara värt att teckna ett abonnemang. Med förmånliga priser och rabatter är det ett bra sätt att hålla städat i föreningen regelbundet. Det går förstås bra att välja om huset ska putsas i intervaller eller övriga tillval. Det kan vara bra att ordna en komplett fönsterputs av samtliga av bostadsrättsföreningens hussidor 1-2 gånger per år. Abonnemang likt dessa kommer utan bindningstid. En vanlig rekommendation brukar vara att börja med en ordinär fönsterputs. Därefter ges en offert på plats av en av företagets fönsterputsare.

Tjänster för fönsterputs

Om du önskar beställa fönsterputs till din bostadsrättsförening kan du få regelbunden fönsterputs av skyltfönster. Vidare kan du få särskilt avancerad underhåll av glaspartier. Om din förening har svåra uppdrag som kräver särskild kompetens går det även bra att rådfråga med företaget för att få ett förslag på en bra lösning.

Comments are closed.