Fixa företagets webinarer i höst

Hösten ligger på glänt och efter sommarsemestern blir det allt viktigare att engagera de anställda. Det är alltså dags att engagera de anställda genom samarbetsaktiviteter och informativa uppdateringar om hur det går för företaget och hur framtiden ser ut.

Ett nytt företagslandskap

Den senaste coronapandemin har dock förändrat arbetslandskapet. Nu när drygt en tredjedel av den vuxna befolkningen har möjlighet till att jobba hemifrån, och väljer att göra det har det blivit dags att tänka om. Istället för traditionella konferenser erbjuder teknologiska utvecklingar ett främjande för webinarier. Ett effektivt samt prisvänligt alternativ till de traditionella resorna. Dock finns det så mycket som går att göra via webinarier så varför inte pigga upp ett vanligt Zoom samtal med ett långdraget föredrag till något mer spännande.

Att organisera ett häftigt webinarie ger även en större möjlighet för folk att delta från ett flertal olika platser. Med tanke på att webinarier enbart kräver att era anställda har en bra internetuppkoppling är det ett smidigt alternativ. Framförallt i Sverige där det kommer bli en statlig garanti till Internet. Dessutom om ni har anställda i andra delar av världen ökar fördelarna ännu mer. Så klicka dig vidare online för att läsa mer för att fixa just ert webinarie i höst.

Comments are closed.